M: ++387 (0)65 594 682 // T/F: +387 (0)51 740 637 // E: gradisinvest@gmail.com
Kontakt / Contact
M: ++387 (0)65 594 682 // T/F: +387 (0)51 740 637 // E: gradisinvest@gmail.com
Kontakt / Contact
 

GRADIS INVEST DOO

 
Uslužno prometno preduzeće Gradis Invest d.o.o. je građevinsko preduzeće sa sjedištem u Srpcu, Republika Srpska, BiH. U početku je poslovalo kao Samostalna građevinska radnja „Gradis“, koja je osnovana 1999. godine, i koja je u početku raspolagala sa skromnim resursima i uglavnom izvodila manje radove na održavanju saobraćajnica.
Povećanjem obima poslovanja i promjenama uslova na tržištu, 2004. godine mijenja oblik organizacije i naziv i postaje društvo sa ograničenom odgovornošću „Gradis Invest“, pod kojim imenom i danas nastupa na tržištu.
Osnovna djelatnost preduzeća je izvođenje građevinskih radova u oblasti niskogradnje, izgradnja i održavanje saobraćajnica, projektovanje saobraćajnica (autoputeva, magistralnih puteva, gradskih ulica…), projektovanje i izgradnja parkinga, platoa i vanjsko uređenje objekata (dvorišta, saobraćajne površine zgrada i sl.), ugradnja betonske galanterije i sl.
6692

Iskustvo

Konstantna ulaganja u nabavku osnovnih sredstava preduzeća, kao i višegodišnje iskustvo radnika i rukovodioca preduzeća garancija su za kvalitet izgrađenih objekata.

Mehanizacija

Preduzeće raspolaže sa namjenskom mehanizacijom koja omogućuje izvođenje složenih poslova u okviru osnovne djelatnosti.

Licenca

Posjedujemo licence za projektovanje i izvođenje građevinskih radova u oblasti niskogradnje izdane od strane Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

Planovi

Planovi za budućnost vezani su za dalji razvoj preduzeća, otvaranje novih radnih mjesta, proširenje ponude usluga i nabavku nove mehanizacije.
 

GRADIS INVEST DOO

 

Uvjerite se zašto smo najbolji!

REALIZUJEMO VAŠE IDEJE. KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVE DODATNE INFORMACIJE!Kontakt